Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Cactussen. Geef ze een jaar geen water en ge krijgt dit.

Fietstocht via de Kalkense Meersen

en via Wetteren (en ze sleepte haar fiets de fietsbruggen – met fietsgoot – over), zo via de spoorlijn naar Kwatrecht en naar huis. Daar rijdt een trein en daar staat, euh, een vliegtuig.

Ziet ge het?

Daar staat een fiets ook, gelukkig. Hoe moest ik anders naar huis.

Ik geraakte nog efkes aan het water verzeild ook.

Kleedje in the making. Met stof die gretig opgevreten werd door mijn naaimachine.

Lili was hier wel deze week, maar we maakten geen foto’s. Ter compensatie een kleine collage van foto’s van vorige week die opdook op mijn telefoon.

Pastasalade.

Fietstochtje naar Merelbeke. Boerenbuiten. Maar de autosnelweg is dichtbij.

Een nieuw stukje Dendermondsesteenweg. Onze straat ziet er nu nog sjofeler uit dan ze al was.

Het is echt, écht triestig gesteld met die straat van ons.

Leuke pakjes.

Plannen, veel plannen in mijn hoofd.

Mijn BFF trouwde, en ze straalde gewoonweg (in de jurk die ze zelf maakte!). De bruidegom straalde al even hard. Wat een mooie mensen, wat een mooi koppel. Meneertje Mertens en ik wensen hen nog een lang en liefdevol leven toe.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?