Vandaag is eigenlijk “favoriet album” dag, maar volgende week gaat mijn blog in zomermodus, en eigenlijk heb ik hierin nu al geen zin meer. Geen favoriet album dus, wel 10 random facts, eens leuk iets anders doen, ha.

  • Ik heb een mooi kleedje gemaakt voor Lili, in dezelfde stof als een kleedje voor mezelf een paar weken geleden. Twinning voor Lili en oma, dit weekend probeer ik foto’s te maken.

  • Met erg veel plezier geluisterd en gekeken naar dit, een paar dagen geleden. Het dansje van Eddie Vedder is ook heerlijk. En Johnny Marr! En het feit dat Edje in zijn jeugd al fan was van Split Enz. Don’t get me started, I won’t stop.
  • De verkiezingscampagne wordt met de dag vuiler.
  • De Belgische en buitenlandse politiek ook, trouwens. We glijden in een ongezien tempo af.
  • Mijn temperatuurhuishouding lijkt compleet naar de zak. Ik heb het koud. Ik trek een trui en/of sokken aan. 10 minuten later barst het zweet me uit. Trui en/of sokken uit, en snel! Waarna ik het weer koud krijg. Waar zijn die trui en die sokken? 10 minuten later barst het zweet me uit. Trui en/of sokken uit, en snel! Rinse, lather, repeat. Zeer irritant.
  • Mijn standaard ontbijt (havermout, muesli, melk) aanvullen met aardbeien, frambozen, braambessen, bosbessen… is zalig. Megalekker.
  • Ik geniet van mijn fietstochtjes. Eigenlijk hebben we al heel veel mooi weer gehad. Ik zie hoekjes van Gent en omgeving (vooral Destelbergen, Heusden, Laarne, Merelbeke, De Pinte) die ik nog nooit gezien heb. Wat een mooie plekken zijn er toch in het Gentse. En hoe vaak gebeurt het niet dat je het ene moment nog in de stad zit, het andere boenk op het platteland. Wat je in deze côté wel hebt, is dat het lawaai van de autosnelweg alomtegenwoordig is. En bruggen jong, bruggen! Over voornoemde autosnelwegen, maar ook over spoorwegen, en over water, veel water.

  • Meneertje Mertens profiteert van het mooie weer en rijdt af en toe met zijn fiets naar het werk. Vannacht droomde ik dat hij kort na zijn vertrek alweer terug was, met zijn truitje aan flarden, hij was gevallen. Creepy droom.
  • Het aftellen naar onze vakantie verloopt nu in 1 cijfer. Nog 9 dagen!
  • Ik heb geen stress, in de aanloop naar de vakantie. Ik kijk er gewoon ongelooflijk naar uit.

en kijk, Meneertje Mertens telt ook af!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?