91. Wat is je favoriete boek?

The World According to Garp van John Irving, daar blijf ik maar bij.

92. Met wie Whatsapp je het meest? 

Met Herman, denk ik. Ik Messenger meer dan ik Whatsapp.

93. Zeg je vaker ja of nee?

Ik beschouw mezelf als een positief mens, dus ik ga ervan uit dat ik vaker ja zeg dan nee. Onnozel antwoord eigenlijk, want ik weet niet goed wat te antwoorden op deze vraag. Regelmatig eens neen zeggen is wel goed voor de geestelijke gezondheid.

94. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?

Zou kunnen, ik ga ervan uit van wel. Maar roddels interesseren me niet. Echt. Wij praten ook wel eens over andere mensen ja, maar dat blijft beperkt tot Meneertje Mertens en ik, of onze kinderen erbij. Maar ik beschouw mezelf zeker niet als een roddelaar.

(en eigenlijk denk ik bij deze vraag: tsemanie!)

95. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?

Ik zou doen wat ik nu doe, neem ik aan. Voldoende beweging houden (fietsen dus), en thuis naaien. Kleren maken. Voor mezelf, voor de kinderen, voor de kleinkinderen. Af en toe eens voor een vriendin of kennis. Of voor hun kinderen. En moest Meneertje Mertens ook niet meer moeten werken, ik denk dat we vaak op reis zouden gaan.

96. Kun je goed autorijden?

Niet van toepassing, ik heb geen rijbewijs.

97. Wil je dat mensen je aardig vinden?

Ja, wie niet. (tsemanie! zou makkelijker zijn)

98. Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?

Goh, had ik iets anders moeten doen? Ik denk het niet. Spijt achteraf is zo’n overbodig gevoel, want je kan toch niks meer veranderen. En was ik niet met mijn ex geweest, dan had ik mijn kinderen niet gehad. En ik heb veel uit die relatie geleerd. Dus waarom niet.

99. Wat doe je het liefst op een avondje uit?

Naar een concert gaan.

100. Heb je ooit de wet overtreden?

Als het over kleine overtredingen gaat: zeker. Wie kan oprecht zeggen dat hij nooit de wet overtreedt? Niet veel mensen, denk ik.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?