Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

We gaan langs bij het lieve kleine juffrouwtje energiebommetje. Meneertje Mertens doet wat hij graag doet, haar een beetje jennen. (vorige week ging het van “nee opa!” toen hij zijn zonnebril opzette in huis, dus zette hij zijn zonnebril op om die “nee opa” nog eens te horen en het zwaaiende vingertje en serieuze gezichtje nog eens te zien).

Ik fietste naar Munte en dat ging goed, ook al gaat het daar al een beetje op en af. Ze hebben daar een molen.

En een kasteel waar ge niet in moogt.

En zeer mooie landschappen en een mooi kerkje.

We gingen ook naar een straatfeest en puften een beetje uit in de schaduw. Mijn moeder kijkt op zijn mijn moeders.

Boatlife.

Gezond ontbijt. Lekker, dat ook.

Stofjes.

En keuzestress.

Ik had gezegd niet meer richting Oostakker te fietsen, maar de wind besliste daar anders over. Ik heb het me niet beklaagd eigenlijk. Ik maakte een havenritje naar Desteldonk.

Het is daar mooi. Maar je hebt er wel die bevreemdende combinatie van gezellig dorp en industrie. Op de foto eerder gewoon windmolens, maar waar de windmolens zijn, is de industrie.

De koeien loungen naast de R4 en de industrie. Niet dat je van die twee veel ziet, maar ik vond het toch een mooi beeld.

Mijn grijze sokken zijn terecht. Ik ben blij, want zo kan ik mijn grijze sokken matchen met mijn grijze schoenen. Daarvoor moest ik mijn roze sokken matchen met de roze binnenkant van mijn grijze schoenen, en daar was ik niet zo blij mee.

We genoten van Beck in een propvolle Ancienne Belgique. Achteraan op het balkon, zittend, nooit beklaagd wegens zeer warm en anders wellicht al compleet kapot tegen dat Beck zelf begon te spelen.

Mijn handwerkje vordert traag maar gestaag. I love it!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?