81. Wat zou je doen als je vijf jaar in de gevangenis zat?

Veel lezen en TV kijken, denk ik. Wellicht compleet irrealistisch maar who cares.

82. Waar werd je vroeger blij van?

Van taaikes. De snoepen die ik bij mijn grootmoeder kreeg.

83. In welke outfit voel je je mooi?

Zwart. In zwarte kleren voel ik me het mooist.

84. Wat ligt er op je nachtkastje?

Mijn “contraption” die mijn Kindle vasthoudt, die hangt vast aan mijn nachtkastje. En verder: een doos zakdoekjes, een flesje water, een doosje slaappillen (waarvan ik er niet vaak gebruik).

85. Hoe geduldig ben je?

Mijn eerste reactie is: héél ongeduldig. Ik kan staan wiebelen als ik moet wachten bij de slager of de bakker of aan de kassa in de supermarkt. Anderzijds: ik heb heel veel geduld om te naaien, en om mislukte dingen uit elkaar te halen en opnieuw te beginnen. Dat hoor ik de laatste tijd vaak als het gaat om mijn maaksels: jij hebt veel geduld zeg. En eigenlijk is dat zo.

86. Wie is jouw gevallen held?

Lance Armstrong, zeker? Hoewel die nooit een held geweest is. Ik zag ‘m wel graag fietsen. En ik weet niet goed wat ik van hem moet denken, nu.

87. Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?

Neen, ik ga ervan uit van niet. Saai antwoord, ik weet het.

88. Wie van je vrienden ken je het langst?

Als we het over mijn beste vrienden hebben, dan is dat Corine. We kennen elkaar van in het vierde middelbaar. Van 1983, als ik het goed voorheb. Oh my god. Zo lang! We hebben elkaar lang niet gezien, maar een tijd geleden hebben we de draad weer opgepikt en zoals het nu is, vind ik het zalig!

89. Mediteer je graag?

Neen. Mediteren is niks voor mij.

90. Hoe pep je jezelf op na een rotdag?

Een nachtje slapen helpt vaak om de dingen in een ander licht te zien. En anders: lezen of een serie kijken. Mijn gedachten verzetten dus.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: