Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

De soepmaker is nog steeds zeer populair. De paprikasoep ook. Ik maak eigenlijk altijd dezelfde soep. Paprika, wortel, tomaat, curry of ras-el-hanout, bouillonpoeder. Als mijn maag de tomaat niet meer ziet zitten, vervang ik die door pompoen uit de diepvriezer. Zalig lekkere soep. Altijd.

Rommelmarktgeluk.

Nog meer rommelmarktgeluk, gekocht bij een bekende. Ik zag de film van mijn jeugd voor mijn ogen afrollen toen ik door haar platen roefelde. Ik keerde nog eens terug om wat meer plaatjes te kopen.

Nog steeds heel veel plezier in. Soms is het wat moeilijk omdat het linnen fijn is en de lichtomstandigheden optimaal moeten zijn, anders zie ik het niet. Volgende keer gebruik ik klassieke Aida, zal makkelijker gaan. Denk ik. Hoop ik.

Taart op zondagmiddag.

Nooit eerder heb ik me gerealiseerd hoe dicht Laarne bij Gent is.

Een volgend fietstochtje, langs mijne favoriete côté.

Houtdok.

Bloemekes in de tuin van mijn ma en Herman.

We gingen Lili nog eens halen.

Als Lili in de buurt is, zijn de lakkers ook in de buurt. Oma had een doosje hele mooie lakkertjes voor het lieve kind. Ze plakte er eentje op mijn voet, en is die dan wel vijf keer een zoentje komen geven. Mijn voet. Aaauuuw, pppeeeeeeeeeeee!!! Auuuuuuuuuwww!!

(de oplettende kijker heeft gezien dat mijn voet echt wel aaauuwww peeee deed, maar niet waar de lakker zit. ik heb mijn groteteennagel ingescheurd. Aaauuuwww peeeeee!!)

Een sneak peek.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?