Er was al een tijdje het plan om voor de vakantie nog wat zakjes te maken, omdat ik nog wel één en ander kon gebruiken. Zakjes voor de power banks, bijvoorbeeld, want de vorige die ik maakte waren niet goed van maat. Een zakje voor een tablet. Een zakje voor mijn zonnebril (nu heb ik zo’n lompe, harde doos die met een keiharde KLAK toeslaat), en nog wat zakjes voor enkel geld (nodig voor automaten allerhande: soms toegang tot camperplaatsen, gebruik van elektriciteit en water, de carwash op het eind van de vakantie).

Vorige week toog ik aan de slag. Met allerlei overschotten en gekregen stofjes, en ritsen die ik reeg van de schoonmama van Janna.

Eerst 2 zakjes voor onze power banks. Wat breder dan de power bank zelf, zodat er nog een kabeltje bij kan.

 

De tutorial om de zakjes te maken vind je hier.

Dan een zakje voor de tablet. Met deze stofjes.

Met een zakje binnenin en een zakje bovenop, handig voor allerlei accessoires.

Het zakje voor mijn zonnebril maakte ik met een stofje dat ik kreeg van Lies.

Daaruit paste ook nog een driehoekzakje voor enkel geld, en er kon nog eentje uit de mooie stof die ik gebruikte voor de tablet. Nu is ze echt bijna op, het is een stofje dat ik een paar jaar geleden bij Mertens Mercerie kocht en dat ik prachtig vind.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: