61. Geloof je in leven na de dood?

Neen. Het zou wel fijn zijn, en een troost soms, om daarin te kunnen geloven, maar neen.

62. Op wie ben je boos?

Een vraag die ik liever niet beantwoord.

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?

Niet vaak. Af en toe. De bus naar het centrum van Gent vooral. Soms eens de trein. Ik heb geen rijbewijs, laat me vaak voeren, neem soms het openbaar vervoer, rij met de fiets.

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?

Oei jeetje, zo’n vragen deze week. Wat zou me het meeste verdriet gedaan hebben. Ik weet het niet eigenlijk. Er zijn wel een aantal dingen, maar die hou ik dan weer liever voor mezelf. De vragen zijn me net iets te dicht tegen mijn hart aan, geloof ik. Of zijn me te zwaar op dit moment, geen zin in verdriet en negativiteit.

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?

Het klinkt misschien raar, maar ik weet niet wat ik vroeger wilde worden. Ik kan wel wat dingen bedenken, en die ben ik niet geworden, denk ik. Maar dat doet er niet toe, want ik ben best wel tevreden met wie ik nu ben. Met wat ik heb. Met wie in mijn leven is.

66. Op welk nummer kun je lekker dansen?

Ik kan op heel veel lekker dansen, thuis dan, als ik alleen ben. In gezelschap dans ik niet. Maar geef me een favoriet muziekje, dat goed luid staat, en ik zing en dans mee. Meest recent met Joe Jackson bijvoorbeeld.

67. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?

Warmte en geborgenheid. En op dezelfde lijn zitten. Genieten van dezelfde dingen. In stilte kunnen samenzijn. Dat zijn veel eigenschappen zeker?

68. Wat is je grootste aankoop geweest?

Het huis, 2 keer zelfs.

69. Geef je mensen tweede kansen?

Dubbel. Ik denk wel dat ik mensen een tweede kans kan geven. Behalve als ik té hard geraakt ben. Dan is vergeten en vergeven moeilijk, en dan sleep ik dat heel lang mee. Altijd? Misschien wel.

70. Heb je veel vrienden?

Neen. Echte vrienden? Neen, ik heb er niet veel. Ik denk dat ik ze op één hand kan tellen. Maar de echte vrienden die er zijn, die zijn er voor altijd en door dik en dun en zo. Het contact kan verwateren, maar we kunnen de draad gelijk waar en wanneer weer opnemen en verder doen zoals het was. Ik vind dat zalig.

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d