Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Wat meer foto’s deze week. Wat meer energie? Wat beter weer in ieder geval wel, en langere fietstochtjes.

Het begint met een fietstochtje naar Mariakerke. Ik passeer langs de school waar ik naar de lagere school ging.

Een huis op de Muide waarvan ik het een schande vind dat het zo staat te verkommeren.

En uiteraard, mijn favoriete plekje in Gent moet ook nog eens op de foto.

Net zoals de coeur de boeuf tomaten die liggen te rijpen op de vensterbank, heerlijk fotogeniek en ook heerlijk lekker.

 

Volgend fietstochtje, opnieuw richting Mariakerke en ook Wondelgem. Het lijkt een thema te zijn: ik passeer aan de school waar ik van het 3e tot het 6e middelbaar school liep.

Zicht op dezelfde brug, andere kant:

Don’t fear the reaper? Kruissteekproject, ik ben er nog wel even zoet mee.

Op donderdag een lange fietstocht in het zonnetje, naar Merelbeke. Ik heb genoten! Het fietspad langs de Schelde (tegenwind, verdju):

Een oud kapelletje, heerlijk vind ik dat soort dingen, Maria moeder van smarten bid voor ons.

De moderne Gentse tempel.

Taco’s. Lekker. Kwam nog sla en zo bij hoor.

Trots van de week (deelde ik al op Instagram): ik maakte een euh, hoe heet dat in het Nederlands? Een “fly” in het Engels. Ik vind het niet direct. Maar goed, ik ben trots, het is heel mooi gelukt. Daarna dacht ik dat de short te smal zou zijn, maar hiep hiep hoera, ik pas er heel netjes in! Nu nog verder afwerken.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?