11. Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?

Dat kan ik me niet herinneren. Ik herinner me wel de magie nog, van Sinterklaas die door de schouw in onze woonkamer cadeautjes kwam brengen. Van het schoentje klaarzetten. Van de marsepeinen bolletjes en varkentjes, die ik eigenlijk niet echt lekker vond. Van die keer dat ik een pop zou krijgen, en dat ik mijn vader ’s morgens vroeg ging wakker maken om te kijken of de sint al geweest was.

12. Wat wil je nog graag kopen?

Wat het hoogst op mijn verlanglijstje staat, is een deftige overlock met inrijgsysteem. Zodat ik niet iedere keer Meneertje Mertens moet inschakelen om van draad te wisselen op mijn overlock, omdat ik het zelf niet kan (vooral wegens gebrek aan dieptezicht).

13. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

Hm. Moeilijke. Misschien zou ik wat meer geduld willen. Ik héb geduld, in sommige gevallen. In andere helemaal niet en dan sta ik al snel te wiebelen op mijn benen. Dat wiebelen komt niet altijd door ongeduld, trouwens, moesten sommige mensen nu al een wenkbrauw fronsen. Ik wiebel gewoon veel. Maar ik kan wel van het ene been op het andere gaan hoppen van ongeduld.

14. Wat is je favoriete tv-programma?

Ik kijk heel weinig televisie, omdat ik veel te veel door mijn strot geramd krijg wat ik echt niet hoef. Vooral in de zin van reclame. En trailers voor programma’s die ik niet wil zien. Ik kijk koers op TV, en dat is het zowat. En koersgerelateerde programma’s waaraan er nu een opbod is (was), zoals Extra Time Koers en de Kleedkamer. Ik heb een paar afleveringen naar Gevoel voor tumor gekeken, maar heb me voornamelijk geërgerd daaraan, dus dat is ook weer afgelopen. Series en films kijk ik wel op Netflix of vrtnu.

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?

Oei, euh. Euh. Ik denk een tijd geleden eens op een GLS-dag in euh, daar dat pretpark voorbij Nijvel ergens. Ik weet het echt niet meer. Ik hou niet van pretparken.

16. Hoe oud hoop je te worden?

Goh, ik ging er vroeger vanuit dat ik in de 80 ging worden. Dat wil ik nog steeds. Maar liefst wel in de conditie van mijn ma en Herman.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?

Aan de vakantie van vorig jaar. Maar het valt best wel mee met de weemoed, plannen aan de volgende vakantie verdrijft de weemoed.

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?

Eenzaam.

19. Had je liever anders willen heten?

Ik ben best wel tevreden met Anne. Het bekt niet altijd even makkelijk in combinatie met mijn achternaam, en ik moet aan iedereen uitleggen dat het echt AnnE is, en ik hou niet van Clouseau, maar voor de rest heb ik er niets op aan te merken. Ik heb mijn dochter (onbewust) hetzelfde geflikt met de verwarring tussen Janna en Jana. Milan heeft dat niet, denk ik. Alleen werd hij een tijdje wel eens Mulan genoemd, in de tijd van de gelijknamige film, maar dat is verleden tijd.

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?

Of ik wel een goeie vriendin ben, eigenlijk. Ik ben de laatste jaren een paar maal gedumpt als een baksteen, en dat doet een mens toch wel twijfelen aan zichzelve. Gelukkig word ik hierin bijgestaan door mijn grootste supporter en steunbeer, Meneertje Mertens, die niet vindt dat ik daarover moet twijfelen aan mezelf. Verder is dit “case closed”, ik heb het er nog niet over gehad op mijn blog en ga dat verder ook niet doen, en ik probeer het voor mezelf ook als “case closed” te beschouwen en er niet teveel over te dubben. Dat heb ik al genoeg gedaan. Ander en beter.

********

Lieke startte het, ik vond het bij NerdyGeekyFanboy, vele bloggers begonnen ermee, Sara doet het ondertussen ook, en ik nu ook. Elke dinsdag 10 vraagjes beantwoorden. Vast rubriekje.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

    1. Ik keek ernaar uit, verwachtte er wel wat van. Verwachtingen die niet ingelost werden. Misschien haal ik op vrtnu nog wel eens mijn schade in.

Zeg het eens?