Vaste rubriek op zaterdag: week in beeld. Een greep uit de telefoonfoto’s die ik maakte van zaterdagochtend tot vrijdagavond. Soms eens een foto door Meneertje Mertens. Soms eens een foto met de Nikon. Maar vooral foto’s van mijn telefoon.

Het was een beetje een flauwe week wat foto’s betreft. Ik was ziek, de fut was ver te zoeken, en de goesting om foto’s te maken blijkbaar ook. Op donderdag ging ik met mijn ex-collega Hilde lunchen bij Wald, en maakte ik tot mijn spijt achteraf geen foto’s van de overheerlijke Thaise salade, en van de fotogenieke cappuccino. Maar goed. Ik heb wel wat beeldjes.

Zaterdag gingen we naar de opendeurdag van DD Mobilhomes, om ons huisje voor de maand juli nog eens goed te bekijken. Ik maakte allerlei foto’s van kasten en zo, Meneertje Mertens zorgde voor deze foto. Aftelleeuuuhh!!

Op maandag gingen we het lieve mopje halen bij de onthaalmoeder. Ze was een beetje niet in haar haak, en belandde uiteindelijk op opa’s schoot voor wat telefoonpret.

Op dinsdag ging ik voor de allerlaatste keer naar de revalidatie. Omdat het hierna zeer miezerig is qua foto’s, trakteer ik u op 3 telefoonfoto’s van het mooie, ochtendlijke Gent tijdens mijn wandeling naar het ziekenhuis.

(effectje op gezet, valt het op?)

Ik zocht en vond op het internet een schema om weer op te bouwen om te fietsen. Ik ga dat wat aanpassen aan mijn noden (intervaltraining vind ik niet echt nodig) en probeer het enigszins te volgen. Ik had al meteen een week vertraging door ziekte. Maar op vrijdag profiteerde ik van het redelijke weer en fietste ik 35 minuten.

Het lijkt een fietspad, maar het is water met ? rode kikkerdril? in de Rozebroeken.

Wie kent dit huisje?

We gingen naar Plum, dé fietsenwinkel van Gent, en daar is het natuurlijk ook zeer fotogeniek. Zalige winkel!

Met een museum in de kelder en al!

(laatste 2 foto’s door Meneertje Mertens)

#40dagenbloggen, uitleg vind je hier, deelnemers vind je hier.

(tussen haakjes: dit is bericht 41 van de 40 dagen bloggen. U krijgt veel waar voor uw geld, jawel!)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?