Dus, zoals ik hier al vertelde, ik heb een letterbak. En ik zag iets passeren op Pinterest en ik dacht, hell yes! Dus ik haalde de letterbak naar beneden, stofte ‘m af (hatsjoe!), zocht een plekje om de spulletjes die erin staan, op te bergen, en toog aan de slag.

Ik zocht mijn oude kerstversiering bij elkaar, want ik dacht dat ik daar nog wel wat van zou kunnen recupereren. Viel dat even tegen, de meeste dingen zijn te groot. Maar rode hartjes en appeltjes uit maïsbladen vielen te hergebruiken.

We gingen naar de Kangoeroe (mijn jaarlijks kitsch-uitje waar ik na een kwartier de slappe lach heb). Viel dat ook even tegen, zoveel grote dingen. Maar we kwamen toch thuis met een setje figuurtjes, wat kleine kerstballen en kaarsjes.

Van Milan zijn Sara kreeg ik ook nog wat leuke spulletjes: een boompje, hertjes, pinguïns…

Op de Winterhappening van het werk van mijn zus vond ik sterretjes in kaarsvet. En van mijn ma kreeg ik nog wat kleine glitterspulletjes.

En bij de Hema hadden ze verder nog wat ik zocht: kleine, mooie kerstfiguurtjes. En nog kerstballen.

En zo kreeg mijn letterbak vorm. De hoofdkleuren zijn rood, wit en zilver. Sommige dingen plakte ik aan de bovenkant van de vakjes vast met washi tape.

Ter compensatie van het feit dat ik vorig jaar niks van kerstversiering deed, maakte ik er dit jaar extra vroeg werk van en zette ook nog de kleine kerstboompjes op. Samen met veel lichtjes en kaarsjes geeft dat veel gezelligheid bij guur, decembers weer.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?