Vraag om advies en deel de beste in een volgende blogpost. (pagina 202, opdracht 5)

Ik overweeg een carrièreswitch. Ik wil iets helemaal anders doen. Dat doet ziek zijn met je: je gaat nadenken over wat je deed, gaat doen, wil doen, wat je met je leven wil… Ik geef mezelf nog wat tijd om hieraan te beginnen, eerst is er tijd om te herstellen en te recupereren en te revalideren. Maar een beetje nadenken kan geen kwaad.

Dus. Ondertussen. Een beetje entertainment voor mijn hersenen. Vraag aan mijn lezers. Geef mij eens advies: welke nieuwe, leuke job zou mij liggen? Wat zien jullie mij doen? Shoot! Ideeën! Feedback! Inspiratie! Goede raad! Ongewenst advies! Onnozele denkbeelden! Zotte invallen! Onbereikbare waanbeelden! Vloeiende fata morgana! Zingende roze olifantjes! Laat maar komen! Dit zal sowieso van pas komen, later, bij het brainstormen over wat mijn mogelijkheden zijn.

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

8 reacties

 1. Een boekencafé annex brei- en naai-atelier.. Open van 12 tot 17 u. Dagschotels en tea-room. Tweedehands boeken in grote rekken aan de wanden. En veel tijdschriften over naaien en breien. Tafeltjes voor de eters en één grote tafel voor de crafters en lezers.
  … ‘k geloof dat ik hier mijn eigen droom aan het opschrijven ben…

  1. Mijn droom ook. Ik zag het zo’n beetje als een naai-atelier annex stoffenwinkel in 1 ruimte, en in een aanpalende ruimte iets pop-up achtig met taartenverkoop, een barbier, en zo kan er nog wel één en ander. Boeken had ik nog niet aan gedacht. Maar wow, ja. Boeken! Klinkt zo zalig… mooie droom hè.

   1. Heerlijke droom, ja ! En naast boeken zou het echt wel leuk zijn een soort modetijdschriftenbibliotheek aan te leggen. Een plek waar je alle gekende modetijdschriften kunt inkijken (en kopietjes nemen – hoppa, ben je ook nog copytheek erbij…) Maar wat de boeken betreft : kom eens inspiratie opdoen in de Books&Brunch in Brugge (of eens kijken op hun website of Facebookpagina.)

 2. Een kinderkleertjesboutique met allemaal home made materiaal. Dat was je eerder al gestart dacht ik? Weer oppakken als je hersteld bent? Of vloggen over hoe je de Lili garderobe maakt, doelgroep: jonge ouders. Tussendoor geef je advies als ervaren ouder en oma, dat kun jij als de beste. Ik zie iets adviserends eigenlijk ook als iets dat helemaal bij jou past.

  1. Die kinderkleertjes is dus 1 van de dingen waarover ik ga nadenken hoe het verder moet. Dankjewel voor het meedenken T., ik neem het allemaal mee 🙂

  2. Dat vind ik wel een heel leuk idee : adviesplek voor jonge ouders aan de hand van kleertjes maken en breien. Tussen rechts en averechts door kunnen ook de pedagogische problemen eens besproken worden…

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: