Maak een podcast of blog eens met audio. (pagina 202, opdracht 4)

Ik heb zo eens rondgekeken, en zelf een podcast maken, ik zie dat dus niet zitten. En bloggen met audio al evenmin. Dus dacht ik, audio the minimalist way, en laat ik nog eens wat muziekjes delen. Dat was lang geleden. En toen ik lag te woelen in mijn bed, voor de zoveelste keer, en gingen er muziekjes door mijn hoofd, en dacht ik: ha, laat ik maar eens de muziekjes delen die door mijn hoofd gaan als ik niet kan slapen.

Vleermuizen weest blij, het eerste waar ik aan denk is een oud new wave nummer. Weet je nog, Collapsing New People van Fad Gadget? Dat stond op het album Gag, en daarop stond ook een soort rustig slaapliedje (ik denk niet dat je naar de tekst moet luisteren): Sleep. En dat spookt vaak door mijn hoofd. Sleeeeeeeeeeeep, baby sleep! Maar 1 uitvoering gevonden op Youtube, gelukkig wel een goede.

Het tweede wat ik vaak hoor in mijn hoofd de laatste tijd is She Drives Me Crazy van de Fine Young Cannibals, maar dan in licht aangepaste versie: IT Drives Me Crazy. Zalig nummer eigenlijk.

En deze spookt niet door mijn hoofd, maar mag er als uitsmijter best wel bij: Insomnia! Van Faithless!

Er volgt nog een deel 2 ja. Ik had 2 ideeën, en ik vond dat ik moest kiezen, ik won advies in en dat advies was: doe het alletwee! Dus er volgt volgende week nog een rondje muziek.

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?