Schrijf een FAQ. Welke vragen krijg je vaak? Beantwoord ze en zet ze op een duidelijk zichtbare plaats op je homepage. (pagina 202, opdracht 2)

Meh, een FAQ, dacht ik. Maar na een tijdje daagde het me: ik héb een FAQ! Bovenaan op mijn blog zo! Wie, Waar, Patronen… dat is mijn FAQ!

Dus dacht ik, laat ik die dingen eens updaten. Perfect moment daarvoor. Zodoende en zodus.

Wie was nog redelijk actueel, daar heb ik een klein beetje aangevuld.

Waar, de foto daar was behoorlijk verouderd, ik heb een recente, panoramische! foto toegevoegd. Niet de meest denderende kwaliteit wegens met de telefoon, maar wel leuk. Niet de meest opgeruimde ruimte ook, maar dat hoeft niet altijd.

Patronen heb ik opgekuist, dode links vervangen of eruit gezwierd. Om te kijken of alle patronen die ik al gebruikt heb erin staan, daar had ik gelijk de moed niet voor.

Naaitips had ik een tijdje geleden al eens de dode links uitgehaald, en iets nieuws erbij gezet. Tips zijn altijd welkom.

Kamsnaps had ik een tijd geleden eens gemaakt voor een vriendin, in het gedacht dat er na gebruik weer af te halen. Maar daarna dacht ik: ik kan dat net zo goed laten staan. Je weet nooit of het eens nuttig is voor iemand. Ik dacht de foto’s eens te vervangen door betere, maar dat zie ik ooit nog wel eens. Voor nu heb ik de handleiding aangevuld met een stukje: hoe haal ik een kamsnap er weer uit? Die krengen zitten ellendig vast, maar soms wil je ze er weer uit (mislukt, of op de foute plaats…). Dus er is een nieuw stukje aan de handleiding.

En zo zit mijn FAQ dus in elkaar!

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?