Check in Google Analytics op welke keywords mensen je zoeken en schrijf daarover. (pagina 168, opdracht 2)

Ik had weer 15 puntjes afgewerkt, en mag naar een nieuwe pagina met opdrachten. Flink, vind ik. De eerste (Noteer een week lang grappige quotes die je hoort op kantoor) sla ik over wegens niet op kantoor dezer dagen. De volgende dan!

Dit zijn de zoektermen van gisteren, via mijn AFS Analytics pagina. Zotte of rare dingen vind je bij mij niet in de zoektermen, en ze zijn ook grotendeels gerelateerd aan naaien, haken of breien.

  • big head doll haken patroon: vorige zomer haakte ik voor Lili een schattig popje. Met een groot hoofd dus. Tot mijn verbazing werd dit één van de meest populaire zoekopdrachten. Ik weet ondertussen ook wel waarom: het patroon is nog heel moeilijk terug te vinden. Ik heb nog even gezocht tijdens het schrijven van deze blogpost. Bij het openen van een pdf maakte mijn antivirussoftware al stevig van zijn (haar? is software mannelijk of vrouwelijk?) oren. Daarna dacht ik iets op Ravelry gevonden te hebben, maar uiteindelijk was het alleen voor het mutsje. Via deze Ravelry pagina zou je een versie van het patroon op de kop kunnen tikken. In het Russisch of het Duits. Niet gratis.
  • mouwen inzetten: ook dé populaire zoekopdracht bij uitstek. Mouwen inzetten is blijkbaar heel moeilijk. (bij mij gaat dat meestal vlot en ik had het ook snel onder de knie. maar geen nood, er zijn genoeg andere dingen waar ik nog steeds mee sukkel). Ik zette ooit dit filmpje op mijn blog. Psycho Sue is een beetje vreemd, maar ze legt het wel goed uit.
  • jurk naaien beginner: allerlei zoektermen met “voor beginners” zijn ook zeer populair. Komt er natuurlijk van als je tientallen blogposts de titel “naaien voor beginners” meegaf.
  • haken als thuiswerker: komt ook vaak terug de laatste tijd. Ik zou het niet doen, trouwens, mijn werk opgeven om te haken voor de kost.
  • problemen met cover machine janome: ik schreef een tijd geleden een review van mijn coverlock van Janome. Daardoor zie ik allerlei zoektochten gerelateerd aan die coverlock van Janome. Vaak in verband met problemen, maar de mijne werkt vlekkeloos. Hoera!

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: