Maak een same place other time: elke maand een foto van je baby op dezelfde plaats, elk jaar een foto van het getal op je weegschaal en je verhaal, elke week een beeld van wat je op vrijdagavond at. (pagina 146, opdracht 13)

Vind ik een leuke. Ik ga het simpel houden. Ik heb een alarm in mijn telefoon gezet dat elke donderdagochtend om 8u30 afgaat. Op dat moment maak ik een foto. En die post ik op Instagram.

De eerste foto zet ik ook nog hier, maar daarna doe ik dat niet meer. Enkel op Instagram (en dat gaat automatisch door naar mijn Facebook). De link naar mijn Instagram account vind je bij de icoontjes rechtsbovenaan deze pagina.

De foto’s zullen de komende weken/maanden wel vaak thuis genomen worden. Eens zien hoe lang ik het volhoud! (ik heb zo nog al pogingen gedaan, foto’s van de Dampoort bijvoorbeeld) (er is trouwens een papa van een jongen waarmee Milan in de lagere school zat, die een foto maakt vanop Gentbrugge brug als hij naar zijn werk rijdt of van zijn werk komt, en die op Facebook zet. Ik vind dat zalig. Altijd datzelfde beeld, altijd andere omstandigheden. Soms saai wegens grijs grijs grijs of donker, soms echt de max van kleuren en wolken. Zalig).

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?