Organiseer een wedstrijd of een giveaway. (pagina 146, opdracht 12)

Een wedstrijd of giveaway. Oh ja, dat kan ik doen!

Begin oktober ben ik gestart met mijn bijberoep, met mijn winkeltje Saturninesworldshop, met allemaal spulletjes voor pasgeborenen. Leuk voor de mama en papa in spé, maar ook voor grootouders voor hun nieuwe kleinkindje, of voor vrienden als cadeautje voor op de babyborrel of op babybezoek.

Maar ja, anderhalve maand later bleek ik ziek te zijn. Naaien kan ik gerust nog wel, maar alle andere dingen die bij die shop komen kijken (administratie, verzendingen, promotie, nadenken over een strategie), dat lukt me momenteel niet. Plus, ik ben in ziekteverlof, en dan een beetje voortdoen met mijn zelfstandige activiteit, ik vind dat niet correct. Nu, sowieso, ik kan het momenteel niet opbrengen.

Maar nu ligt daar wel een voorraad aan babyspulletjes. Slabbetjes, jurkjes, leggings, dekentjes… vanalles. Mooi ingepakt, en slecht wordt dat niet. Maar, het ligt er wel.

Komt deze opdracht van het #projectblogboek wel mooi uit, vind ik. Ik geef iets uit mijn shop weg. Dus, hier gaan we.

Wat geef ik weg? 

Als eerste prijs: een babyjurkje. Maatje 56-62, dus voor een pasgeboren baby. Gemaakt in katoenjersey, het lijfje is gevoerd (ook met katoenjersey) en het jurkje sluit achteraan met een kamsnap.

Als tweede prijs: twee bavetjes voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Aan de ene kant katoenjersey, aan de andere kant tetradoek.

Beide items kan je voorlopig ook nog bekijken in mijn shop.

Wat moet je doen om kans te maken? Ik doe een eenvoudige giveaway, geen wedstrijd. Heel simpel: geef een commentaar op deze blogpost. Dus op mijn blog, NIET OP FACEBOOK.

Zondag 26 februari om 18u trek ik 2 winnaars met RandomPicker. De eerste krijgt het jurkje, de tweede krijgt de slabbetjes. De winnaars maak ik maandag bekend op mijn blog.

Wie mag meedoen? Iedereen. Geen uitzonderingen.

Je mag dit bericht gerust delen, hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd.

Je hoeft zelf zo geen mini-baby’tje te hebben om deel te nemen hoor. De spulletjes zijn ook perfect als cadeautje, of desnoods leg je ze in de kast tot je een kind of kleinkind hebt. Of je doet een minder bedeelde medemens er een plezier mee, dat kan ook. Het kleedje staat volgens mij ook beeldig ingekaderd aan uw muur.

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

14 reacties

 1. Wat een schattig jurkje! Ik doe zelden mee aan giveaways, maar hier wil ik mijn kans toch wagen. Kleinkinderen zijn nog niet direct in zicht, maar aangezien mijn metekind in mei een tweede meisje verwacht, lijkt me dit een perfect geschenkje (en ik moet dus dringend eens die webshop van jou bezoeken)

 2. 29 jaar geleden, toen mijn dochter een babytje was, had ik graag je winnares geweest! Nu heb ik geen babytjes of kleinkinderen in de buurt… Ik hoef dus echt niet te winnen. Ik wou vooral zeggen: zo’n kleertjes blijven vertederen… wat een cuties dat jurkje en die slabbetjes!!! En dan nog wel handwerk… Echt prachtwerk Anne!!

 3. Het jurkje of de slabbetjes, zouden fijn zijn voor het dochtertje van mijn broer. Het kleine meisje wordt ergens in maart verwacht.

 4. Lieve Saturnine
  Ik was niet echt meer geïnteresseerd in babyspulletjes, maar sinds ik vorig weekend te horen kreeg dat ik meter wordt van het volgende kindje van één van mijn broertjes begint het serieus te kriebelen.
  Of ik nu win of niet, ik ga zeker een kijkje nemen in je shop!
  xxx
  E

 5. Joepie, weer zo’n mooie dingetjes! En de kleurtjes passen perfect bij het pinguinbroekje dat ik al liggen heb! 🙂

 6. ik ga toch mijn kans wagen. voor de toekomstige baby’s in mijn omgeving. zo’n schoon kleedske en bavetjes!

 7. Ook al zijn er nog geen baby’s bij ons, Tine zou waarschijnlijk wel blij zijn dat er al zo een kleedje ligt te wachten in de kast!

 8. supermooie kleedjes en accessoires, tot in de kleinste details afgewerkt! zou tof zijn om iets te winnen!

Reacties zijn gesloten.