Van Oma Oma kreeg ik een mooi stuk stof van Laura Ashley, dat zeker al 20 jaar op een bestemming lag te wachten. Ik kon er wel een mooi hoeslakentje voor Lili van maken, vond ze. Ik ben een braaf kind en luister flink naar mijn mama, dus ik deed dat dan ook.

Ik zocht de maten op van een babydekbed bij Ikea (ik heb nog zo geen dekbed, jonge baby’s mogen daar nog niet onder slapen), en ook van een kussentje.

Lakentjes en kussensloopjes zijn erg dankbaar om te maken, gewoon rechttoe-rechtaan naaien en dat gaat vooruit gelijk niks anders. En zo heb je al snel resultaat, een mooi stapeltje lakentjes.

Ik heb nog wat over, ideaal om eens een zomerjurkje van te maken voor Little Miss Lili.

Volgend turbo-projectje op de planning. We hadden in een soldenbak bij de Carrefour een mini-powerbankje gevonden voor 10 euro, ideaal voor mij om mee te nemen. Je kan er één keer je telefoon mee opladen. Daar wilde ik een zakje voor, want vooral het benodigde kabeltje heeft de neiging uit mijn jaszak te vallen.

Naar een patroontje gezocht, uiteindelijk bij een eenvoudig enveloppe-zakje uitgekomen.

Het powerbankje is roze, zwart en roze rozen past daar perfect bij. En een roze kamsnapje. En het powerbankje zit veilig in mijn jazak, met kabeltje(s) en al.

Voor wie tot hier leest (proficiat) al een dienstmededeling: donderdag geef ik iets weg. Jaja, een giveaway op Satur9’s World! Donderdag! Stay tuned!

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?