Ik kocht gisteren twee boeken. Op Amazon. Tales from the Crib van Jennifer Coburn en Look Away Silence van Edward C. Patterson. Ik ken de boeken niet. Ik heb ook geen idee of ik ze graag ga lezen. Misschien vind ik ze helemaal niks. Maar who cares, probeerdegijnie, gennetgijnie. Want ik kocht die boeken voor exact 0,00 euro bij Amazon.com.

Yup, helemaal gratis. E-books voor op mijn Kindle. Legaal ook nog eens, ha, mooi meegenomen. Want bij Amazon vind je ook gratis boeken, wist je dat?

Je hebt de oude klassiekers die je er gratis kunt vinden. Tik eens Pride and Prejudice, of Utopia of The Picture of Dorian Gray in, je vindt werken als deze gratis.

Maar je vindt ook veel hedendaagse boeken gratis. Daarvoor heb ik een applet op IFTTT: Free Amazon eBooks. Hierdoor krijg ik dagelijks mails met gratis titels op Amazon. Er zijn weken dat ik het allemaal aan me laat voorbijgaan en ik er niets mee doe. Soms valt mijn oog op een titel en ga ik eens kijken of het wat is. Soms ga ik samenvattingen lezen om te zien of er interessante boeken tussen zitten. Soms is het gewoon niks. Veel dingen die me weinig zeggen: reeksen, sci-fi, horror, het hoeft allemaal niet zo voor mij. Maar af en toe kom ik toch eens iets tegen dat ik wil uitproberen, en dan ben ik content.

Voila, dat wilde ik eens delen.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?