Het is een hemels mooi baby’tje, toch, dat kleinkind van ons, Little Miss Lili?

In mijn shop staan leuke kleedjes voor pasgeborenen, maar daar is Lili al lang uitgegroeid. Een groter maatje dus. Mama Janna koos een stofje, en oma fabriceerde een kleedje. Dat gaat snel, dezer dagen, want de oefening zit best wel in de vingers. Twee maatjes groter dan de kleedjes in de shop, en met lange mouwtjes. Kijk eens hoe mooi Lili is in haar kleedje!

lili_kleedje02

En zo weet ik nu zelf ook hoe die kleedjes staan.

Ik heb een aantal gelijkaardige jurkjes in mijn Etsy winkeltje, maar dan wel voor pasgeboren baby’tjes. Eentje met kattenpootjes bijvoorbeeld:

dsc_8683

Of eentje met schattige beertjes:

dsc_8315

Dus als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een pasgeborene: SaturninesWorldShop, dat is waar je moet zijn. Je kan betalen met Paypal of Visa, of je kan met mij contact opnemen als we de betaling via overschrijving moeten regelen. Ken je me of woon je in mijn buurt, neem zeker even contact op vóór je bestelt, want dan kan je je bestelling ophalen en dan laten we de verzendingskosten vallen!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?