Maak iets en toon in een filmpje hoe je dit aanpakt, misschien een lasagna, misschien een ring, of hoe je een sok stopt. (pagina 146, opdracht 3)

Oink, een filmpje, dacht ik eerst, toen ik deze opdracht las. Maar wat werd dat leuk. Ineens kreeg ik een idee, en nog een idee, en ondertussen bleef het niet bij één filmpje. En is er een Youtube-kanaal en al. Tja, als je een online winkeltje hebt, dan komt dat allemaal van pas.

Dus. Het eerste idee is uitgevoerd, maar dat ga ik elders/later gebruiken. Jullie zien het nog wel passeren.

Het tweede idee zat al langer in mijn hoofd: een timelapse filmpje. En daar was Meneertje Mertens wel voor te porren. Na een eerste exemplaar dat qua opbouw nog niet helemaal logisch was, volgde een tweede exemplaar, waar ik best wel content van ben. En zijn er nog ideeën voor komende filmpjes. Want op zich is het allemaal behoorlijk simpel.

Dus, een filmpje waarin ik iets maak en hoe ik dit aanpak. Alleen vrees ik dat je er heel weinig van zal leren, ahum. Maar het is wel geestig om te zien. Satur9 maakt een babykleedje. Let op de details, zou ik zeggen. Op wat er gebeurt in het begin op mijn strijkplank, bijvoorbeeld. Of hoe de speldenkopjes een dansje doen. Of hoeveel keer de deur van de overburen open en dicht gaat. Ik zeg maar wat.

 

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

3 reacties

Zeg het eens?