Wat staat er voor de komende weken op je agenda dat ook interessant kan zijn voor je lezers? (pagina 146, opdracht 2)

Op mijn werk sta ik al heel lang in voor de boekhouding en de personeelsadministratie. Boekhouding is helemaal OK (ook al heb ik niet echt een mathematisch brein), vaak is het zo’n beetje als puzzelen, als alle stukjes op hun plaats vallen, is het fijn. Personeelsadministratie lag me minder. Op het laatst had ik er echt genoeg van. Nu, oplossingen zijn er om gevonden te worden, wat ook gebeurde. Waardoor ik in de zomer de personeelsadministratie kon en mocht doorschuiven naar mijn collega, en ik zelf het luik “communicatie” mocht opnemen. Onontgonnen terrein, en mijn ding, ik ben graag met taal, communicatie, sociale media enzovoort bezig.

Het voelt wel allemaal nog een beetje vreemd aan, en ik weet niet altijd even goed wat te doen. Opleiding zag ik wel zitten, en die komt er binnenkort aan.

Ik begin met een cursus “Meer publiek met Facebook” bij Publiek Centraal, een organisatie die zich bezighoudt met o.a. training en coaching van mensen in de social profit en overheid. Grappig genoeg zitten die hier letterlijk om de hoek, maar dat doet er niet echt toe.

Later volg ik ook nog een cursus Storytelling. En daar kijk ik zo mogelijk nog harder naar uit.

De opleidingen zijn voor mijn werk, maar ik ben er zeker van dat ik daar voor mezelf ook enorm veel ga uithalen, en dat dat dus voor jullie ook interessant gaat zijn. En dat vind ik eigenlijk het mooiste. Dat ik iets kan gaan doen wat me op persoonlijk vlak ook interesseert.

En zo sla ik professioneel een nieuwe weg in, en zijn het spannende tijden. Zowel wat de communicatie op het werk betreft, als voor mezelf en voor mijn shop.

Ik kijk ernaar uit!

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

4 reacties

  1. Zo tof!!! Ik doe ook de social media voor mijn job maar omdat ik geen communicatiemedewerker ben mag ik er niet echt veel opleiding voor volgen (een beetje wel hoor, heb webschrijven gedaan en een lerend netwerk over social media). Maar is zo leuk om mee bezig te zijn vind ik. En een nieuwe uitdaging is altijd tof he!

  2. Het is je op het lijf geschreven denk ik… lijkt me ook zo bijzonder leuk om te doen, vooral omdat het professioneel én privé aansluit bij je interesses…! Heerlijk van genieten, zou ik zeggen… 🙂 Zo’n dingen zijn “cadeautjes” … 🙂

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: