’t Is niet omdat ik nu volop aan het werk ben voor mijn Etsy shop SaturninesWorldShop, dat er voor Little Miss Lili niks meer genaaid wordt. Het is wat minder, toegegeven, maar daar heb ik de laatste week iets aan gedaan.

Ik had al van voor ons verlof een stapeltje geknipte stof liggen. Wat baby bloomers, Kiind shirts (afgeleid van de jumpsuit) en leggings. In maatje 68. Gevaarlijk, want dat maatje 68 is zo weer passé. Nu Lili stilletjesaan van maatje 62 naar 68 migreert, werd het hoog tijd die stapel geknipte stofjes tot kledingstukken te verwerken.

Ik had overschotten tricot gebruikt in allerlei kleuren, mooie kleuren maar absoluut geen babykleurtjes. Donkergrijs, terracotta, een soort rood en petrolkleur. Van de eerste shirts en broekjes heb ik geen foto’s gemaakt, behalve een foto op de telefoon.

20161009_160832

Het linkse shirtje in een stof waarvan ik eerder ook een shirt maakte voor Janna, dus mama en dochter kunnen assorti door het leven. (en ik vermoed dat de foto vervelend gaat doen: mijn excuses als ie op z’n kop staat, maar die foto’s leiden soms een leven op zichzelf).

dsc_8396

dsc_8397

Van de legging en het shirt in petrolkleur wel foto’s. De legging is nog een legging “old style”, met een rekker bovenaan. Aangezien ik een gruwelijke hekel heb aan rekkers in kleren foefelen, ben ik daarmee gestopt (ik maak dus ook geen baby bloomers meer), en maak ik nu leggings “new style”:

dsc_8408

ofte leggings met boordjes aan buik en beentjes, die al dan niet kunnen omgeslagen worden. Hier in een stofje dat ik ook voor de shop gebruikt heb, en dat wonderwel bij de petrolkleurige kleertjes past.

Er staan nog plannen op stapel voor baby booties en een jasje voor Lili, so stay tuned!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?