Een week na de opstart van mijn Etsy winkeltje ben ik er nog niet helemaal achter wat ik met mijn blog ga aanvangen.

Gebruiken als vehikel voor? Verder doen zoals ik bezig was? De blog lag al een beetje op apegapen wegens gebrek aan tijd, maar daar wil ik toch verandering in brengen. Ik denk dat het een beetje een combinatie zal worden van beiden: beetje promotie voor wat ik verkoop in mijn winkeltje, beetje persoonlijke dingen. Het #projectblogboek zou ik wel eens opnieuw willen opstarten (het is zo lang geleden, dat ik zelfs moest gaan kijken hoe dat project heet). Iemand die zich nog iets herinnert van de online fotolessen die ik “volgde”? Eigenlijk wil ik daar ook eens mee verder.

Ik zal eens diep nadenken. Meedenken mag altijd.

Ondertussen hieronder nog wat promomateriaal voor mijn winkeltje. Dat ik mooie dingen verkoop! Dat u daarheen moet! Registreren op Etsy! Mijn winkeltje als favoriet toevoegen! Favoriete items kiezen! Daar ben ik al heel blij mee. U moet zelfs nog niets kopen. Met een beetje morele steun ben ik al heel tevreden.

De grappigsten van den hoop: de toekans. Laatste kansjes, want behalve dit en nog een geboortesetje heb ik niks meer in dit leuke stofje.

dsc_7703

 

Slabbetjes met schattige nijlpaardjes. In dit stofje en gelijkaardige is er nog vanalles te vinden.

dsc_7779

Gisteren gemaakt, vandaag toegevoegd, de laatste aanwinst, een mooi overslagshirtje:

dsc_8273-2

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?