Zo, het is 1 oktober. Een dag waar we lang naartoe geleefd hebben. De afgelopen week met 5 teasers, die volgens mij één en ander al een beetje duidelijk maakten: vanaf nu heeft Satur9 een winkel.

saturninesworldshop1000

Ik heet jullie allemaal welkom in mijn winkeltje op Etsy:

SaturninesWorldShop

Een beetje duiding. Toen ik voor het eerst hoorde dat ik oma zou worden, was ik een beetje uit mijn veld geslagen. Maar het idee wende, en ik begon al snel babykleertjes te maken. Ook het maken van zulke kleine spulletjes wende, en al snel bleek dat je zo fantastisch mooie, unieke kleertjes kan maken. Hier en daar kwam de vraag wanneer ik nu eindelijk eens mijn zelfgemaakte creaties zou gaan verkopen, en langzaam maar zeker ging ik overstag. Lili, mijn eerste kleinkind, en vrienden en familie waren de aanzet tot een nieuwe en uitdagende stap in mijn leven: ik ga mijn zelfgemaakte spulletjes verkopen!

In mijn Etsy-winkeltje vinden jullie babykleertjes en -accessoires voor jullie pasgeboren wondertjes. Piepkleine, unieke kleertjes in mooie stoffen met schattige of grappige motieven. Geboortesetjes, slabbetjes, jurkjes, broekjes, shirtjes… allemaal in maatje 56 of 0 tot 3 maanden. Stilletjesaan zal mijn winkeltje aangevuld worden met meer kleertjes en accessoires, en ook zelfgehaakte of zelfgebreide babydekentjes komen er op termijn aan.

Dit alles doe ik in mijn vrije tijd, voor de rest blijf ik mijn bijna 4/5 bij vzw Farmaka werken.

Ik hoop dat jullie mijn winkeltje leuk vinden, en bij deze wil ik aan mijn vrienden en familie ook een massale oproep doen om jullie te registreren op Etsy (als jullie dat nog niet gedaan hebben), en daar veel hartjes uit te delen aan mijn winkeltje en spulletjes. En reclame te maken bij jullie familie en vrienden. Ik zou dat héél erg appreciëren!

Want de babykleertjes en -accessoires in mijn winkeltje zijn ideaal als cadeautje om te geven voor de geboorte van dat schattige, prachtige baby’tje van jullie vrienden, of bij de geboorte van jullie eerste, tweede, … elfde kleinkind, de geboorte van dat klein pierke van jullie lieve collega… kortom de mogelijkheden zijn enorm. Of natuurlijk als je zelf zwanger bent en net dat jurkje of broekje ziet waarbij je helemaal wegsmelt.

Dus, in het kort, het mag geweten zijn: SaturninesWorldShop is the place to be om een schattig kleintje er nog schattiger uit te laten zien!

Je kan mijn winkeltje ook nog volgen op Instagram en Twitter!

satur9_sticker-01

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?