DSC_2141

Onlangs verjaarde Sara, Milan zijn vriendin. Ik wilde voor haar ook wel eens iets maken, dus vroeg ik haar wat ze zou willen. Een tasje, dat wilde ze wel eens. Waarna ik haar naar mijn Pinterest bord met tassen en tasjes doorstuurde, en ze iets heel eenvoudigs uitkoos.

Ik vond dat wel leuk, maar een beetje weinig, dus besloot ik 3 ritstasjes te maken, in verschillende groottes. Een vrouw heeft nooit genoeg tasjes en zakjes om spullen in te steken, toch?

DSC_2143

Sara ziet graag rood in allerlei tinten, dus kocht ik bij de Modecoupon rode chevronstof en rode stof met sterretjes. Voor de binnenkant nam ik effen rode stof. Voor het kleinste tasje gebruikte ik de stof van het allereerste rokje dat ik zelf genaaid heb, en dat ik ondertussen weer uit elkaar haalde. Recyclage is altijd leuk!

Het werden 3 zakjes die netjes in elkaar pasten, zoals de matroesjkapopjes.

DSC_2127

Ik ben er content van, en Sara was ook blij met haar verjaardagscadeautje.

DSC_2138

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?