Babylakentjes maken is een leuke bezigheid. Je kan er weinig aan misdoen, en je ziet lekker snel resultaat. Wat leuke stofjes, en de lol is helemaal compleet. Dus maakte ik voor Lili allerlei lakentjes. Geen hoeslakens voor een donsdeken, maar gewone lakentjes voor een ledikantje. En een kussensloopje of twee erbij.

Lakentjes uit tweedehandsstofjes die ik kreeg van Andere Oma Nadine (deze worden door sommigen misschien herkend als lakens van Ikea):

DSC_2262

DSC_2299

Bij In den beer zag ik een zalig katoentje met uiltjes. Ik maakte lakentjes, en bij een volgende bezoek kocht ik nog een lading van deze stof om lakentjes te maken voor als Lili hier eens komt logeren. (en die nog van pas zullen komen voor latere kleinkindjes ook, uiteraard)

DSC_2125

DSC_2110

Bij stoffen.net kocht ik een reep katoen met vosjes, en samen met wit katoen maakte ik daar witte lakentjes van met een strookje vosjes.

DSC_2239

DSC_2244

En als laatste nog echte babylakentjes met een strookje broderie, voor in de vintage voiture die bij ons staat.

DSC_2305

DSC_2307

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?