Alweer op Pinterest zag ik een zeer leuk idee voor blikken dozen. Het volledige idee leek me uiteindelijk wat te omslachtig, maar het idee om blikken dozen te pimpen, bleef wel hangen.

Andere Oma Nadine verzamelde vlijtig blikken dozen in allerlei vormen en maten voor mij. Ze bleven eerst een hele tijd ongebruikt staan en door de woonkamer reizen, maar uiteindelijk kochten we in de doe-het-zelf zaak spuitbussen verf, en bij Kousen en Karton kocht ik washi tape.

Het spuiten van de dozen was uiteindelijk een beetje moeilijker dan ik dacht, maar Meneertje Mertens nam het met graagte van me over. Verf die moet drogen en regendruppels zorgden ervoor dat het taakje een paar dagen bleef aanslepen, maar ik was uiteindelijk heel tevreden met het resultaat. Waarna ik lekker mocht prullen met tape.

Dat leverde de volgende collectie op:

DSC_1893

Er zijn nu rechtlijnige dozen:

DSC_1898

Maar ook romantische dozen:

DSC_1924

En wat zit daar allemaal in?

Allerlei sluitingen…

DSC_1910

Allerlei verstevigings- en reparatiemateriaal:

DSC_1805

Stapels biaisband…

DSC_1915

Want ja, De Andere Oma Nadine verzamelt heel veel spulletjes voor mij!

DSC_1781

En die dingen vind ik echt wel zalig, zoals oude knoopjes nog op de kaartjes…

DSC_1788

Biaisband van Penney, gekocht in de Nopri in Wetteren voor 12 frank…

DSC_1797

Ik heb nu nog veel washi tape over, maar dat komt nog wel eens van pas. In ieder geval al als hulpje om recht te naaien.

DSC_1927

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: