Schrijf een post over (de eigenaar van) je favoriete webshop en wat je er direct uit zou willen bestellen als je een bepaald budget had. (pagina 166, opdracht 10)

Ach, mijn favoriete webshop en mijn favoriete eigenaars van, moeilijk is het natuurlijk niet. Ik weet dat ik hier wel vaker over deBATjes schrijf, maar een andere favoriete webshop heb ik niet, dus schrijf ik het zoals het is.

Kristal en Manu hadden hadden vroeger een heerlijk winkeltje op de Korenmarkt in Gent, waar ze huisgemaakte kleren en juwelen verkochten, voor een faire prijs.

Het lawaai en de drukte moe, verkochten ze hun boeltje en verhuisden ze naar Frankrijk, aan de voet van de Mont Ventoux.

Daar houden ze zich nu onder andere bezig met hun webshops op Etsy. Want er is niet alleen deBATjes, er is ook meer!

1958440_1213408338684315_6858462780660234429_n

Maar eerst, deBATjes. Handgemaakte juwelen, allemaal unieke stukken. Als je iets koopt, weet je dat je iets hebt wat niemand anders heeft. Dat is op zich al leuk. En daarbij zijn alle juwelen echt betaalbaar. En valt de prijs van de verzending vanuit Frankrijk goed mee. Er is ook een 2,5€ sales hoekje, en een BIG SALES hoek 🙂

Oh en weet je wat ook leuk is? Als je een idee hebt van wat je wil, maar je vindt het niet in de winkel, dan kan je Kristal contacteren, en dan kan ze een custom order maken, naar jouw ideeën en wensen. Leuk toch?

Ik ga hier niet linken naar bepaalde items, want als die verkocht zijn, zijn mijn links uiteraard ook weg. Maar moest ik een bepaald budget hebben, dan keek ik alvast voor een enkelbandje, zo eentje met verschillende hangertjes eraan. En een kettingetje met hematiet, vind ik ook altijd mooi! Er is zoveel, en duur is het niet.

Naast deBATjes hebben Kristal en Manu nog 2 shops. Zo is er vintagepostoffice: je kan er vintage postkaartjes kopen, zowel digitaal als in ’t echt. Kaartjes van steden over gans de wereld, maar ook heerlijke vintage postkaarten met foto’s van kindjes en madammen en tekeningen voor kerst en pasen en van schattige katjes. Zalig.

post

En last but not least is er ook vintageclocksandmore, een winkeltje vol oude horloges, klokken, dozen en doosjes, snuifdozen, servies… enzovoort. Ik mag daar niet teveel gaan kijken, want ik zou er al mijn geld opdoen, moest ik mogen.

clocks

Dat was dus niet moeilijk hè, een blogpost over mijn favoriete webshop!

Dit is geen gesponsorde blogpost, maar een blogpost in het kader van het #projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?