Janna heeft nog niet veel jumpsuits/onesies/pyama’s/kruippakjes voor de baby. Nu is niets zo makkelijk als zo’n kruippakje, dus heb ik er wat gemaakt. Met opnieuw het patroon voor de jumpsuit van Kiind. Maatje 62, kleiner doe ik niet. Omdat 56 echt wel gepruts is aan die mouwtjes, en omdat ik liever kleertjes maak die wat te groot zijn dan wat te klein.

Een tijdje geleden stapte ik eindelijk eens binnen bij een Turkse stoffenwinkel op de Dendermondsesteenweg. En ik haalde er mijn hartje op, op een tafel lagen stoffen aan 1 euro de meter (het was tijdens de solden, dus de stoffen waren nóg goedkoper). Je moest wel de volledige rest van de rol nemen, maar dat was nooit meer dan twee meter. Ik kocht wat rekstoffen in het gedacht er pyjamabroeken van te maken.

Tot ik er plots zo’n jumpsuit voor de baby in zag.

DSC_1407

DSC_1400

Deze met de boordjes in een overschotje punta di roma. Beetje dik om knoopjes in te krijgen, maar meneertje Mertens kreeg het toch maar mooi gedaan.

DSC_1392

Het tweede ook met zo’n stofje van de Turkse stoffenwinkel. Boordjes van tricot van stoffen.net.

DSC_1409

DSC_1418

Deze keer heb ik de knoopjes zelf aangebracht, en hoera, het lukt!

DSC_1415

En dan nog eentje met korte mouwtjes en beentjes, met een stofje van bij stoffen.net.

DSC_1443

Het is een cutie, zo met die korte beentjes en mouwtjes en met de streepjes in de andere richting.

DSC_1444

DSC_1448

En ook de binnenkant mag gezien worden, vind ik.

DSC_1455

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: