Gebruik een quote die je deze week heeft geraakt als startpunt voor een verhaal. Waarom voel je je aangesproken? Waaraan wil jij werken? Vraag je lezers aan het eind naar hun favoriete quote (pagina 166, opdracht 6)

Dit is een leuke. Ik hoorde een collega deze week een Chinese spreuk citeren, maar ik vond die nergens terug, en vermits wij nogal evidence-based bezig zijn, en ik dus geen bron kan vermelden, zocht ik een andere spreuk.

Zaterdag kwam ik deze tegen, en die vond ik zoooo goed!

Het lijkt momenteel wel de grote “het is de schuld van de N-VA-show”

Door onze vriend Ward De Bever geuit in het VTM-Nieuws.

Deze spreuk is namelijk een variatie op de zeer gekende spreuk:

Het is allemaal de schuld van de sossen

Geen bronvermelding, deze spreuk vindt u overal.

De optelsom van twee bovenstaande spreuken is volgende zegswijze:

Het keert als een boemerang terug in je gezicht

Zonder bronvermelding, gewoon mijn mening.

Oei, politiek op mijn blog. Ik ging dat niet doen!

En, wat is uw favoriete quote van de afgelopen week?

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?