Schrijf een tutorial (pagina 166, opdracht 5)

Zo, het uitvoeren van deze opdracht liet even op zich wachten. Correctie: láát op zich wachten, want van uitvoering is nog steeds niet veel sprake.

Ik heb namelijk geen idee waarover ik een tutorial kan schrijven. Echt geen idee. Een gerecht dat ik graag klaarmaak? Dat is een recept uitschrijven, geen tutorial. Een kledingstuk dat ik maak? De meeste kledingstukken zijn al voorzien van uitgebreide werkbeschrijvingen met foto’s en al, daar hoeft geen tutorial van mij meer bij. Ik dacht nog aan een tutorial bij het raglan shirt dat ik regelmatig maak, maar ergens spreekt het me niet aan, een tutorial bij een kooppatroon.

Ik zit dus vast. Geen idee waar ik een tutorial over kan schrijven. Moest één van mijn lieve lezertjes nog met een bruikbaar idee afkomen, graag! Maar anders moet ik mijn joker inzetten voor deze opdracht.

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?