Vertrek van een blogpost van een jaar geleden en schrijf een update.
(pagina 116, opdracht 2)

Ik heb een klein beetje vals gespeeld, en een bericht van 14 februari 2015 genomen. Omdat dat zich beter leent tot een update.

Dat bericht ging over de coverlock die we toen gekocht hadden, en hoe ik bijleerde. En dat ik me ging inschrijven bij Boho voor vrijdagse lessen.

Die inschrijving voor de vrijdag is er nooit van gekomen, ik zie er nog steeds teveel tegen op om mijn vrije vrijdag standaard te vullen met een activiteit buitenshuis.

In de zomer heb ik wel een aantal uren doorgebracht bij Boho, en ik ben daar begonnen aan een hemd, maar dat is niet afgewerkt geraakt, en inschrijven voor verdere lessen zie ik niet helemaal zitten. Ik vond het wel leuk, maar het is toch mijn ding niet, zo naailessen, of naaien onder begeleiding. Ik ben meer een lone ranger.

DSC_0107

Toen we de coverlock kochten, zei ik dat ik geen overlock moest hebben. Een coverlock was meer mijn goesting. Maar toen kwam er bij de Lidl een Singer overlock in aanbieding, voor een mooi prijsje, en dan ben ik toch gesneuveld. Nu staan er drie machines te pronken op mijn tafel.

update

En van de aanschaf van de overlock heb ik ab-so-luut geen spijt. Het gebruik van de overlock heeft de afwerking van mijn naaiwerk naar een veel hoger niveau getild. Ik werk een zoom af met de overlock, en ga er dan over met de coverlock, en het resultaat is fantastisch. Ik zou mijn overlock niet meer kunnen of willen missen!

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?