Het is nog eens tijd om wat te veranderen op Satur9’s World.

Bovenaan zie je een balkje met pagina’s: Home, wie, waar, enzovoort. Tot voor kort stonden daar ook 2 pagina’s bij met grote haakwerken (Crochet Along 2014 en 365). Deze pagina’s heb ik weggehaald en er berichten van gemaakt.

Mijn links-pagina die al jarenlang meeging, heb ik ook weggehaald. Toch wel met wat pijn in het hart, maar ze was gedateerd, en reflecteerde meer over mezelf en over het internet van een jaar of 8 geleden dan dat ze iets zei over mijn huidige ik of het hedendaags internet. Zin om ze helemaal bij te werken, had ik ook niet.

Tijd voor iets nieuws!

hoofd

Een pagina met patronen, waarop zowat alle patronen staan die ik tot nog toe gebruikt heb. Zowel om te naaien, breien als haken.

En een pagina met naaitips. Links, filmpjes, teksten die mij in de voorbije jaren veel vooruit geholpen hebben. Zowel in het Nederlands als in het Engels. Momenteel nog een bescheiden pagina, maar deze zal verder aangevuld worden.

Foto gemaakt door Herman in India.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?