Check op daysoftheyear.com welke speciale dag het vandaag is en bouw er een blogpost rond (pagina 116, opdracht 1)

25

Volgens daysoftheyear.com is het vandaag Opposite Day. De dag waarop je de dingen anders doet dan normaal. Een beetje contraire doen. En ik vind dat heerlijk, contraire doen. Maar niet als het me gevraagd wordt, om contraire te doen. Want dan voelt het als een moetje en ik doe niet graag contraire als het moet. Ik doe dat alleen graag als het niet mag. Eigenlijk denk ik ook dat dat nogal logisch is eigenlijk. Toch? En daarna komen zoveel leuke dagen, en ik mag die allemaal niet doen! Spouse’s Day! Chocolate Cake Day verdju! Blueberry Pancake Day miljaar!! Croissant Day maar allez! En dan zit ik met “doe eens contraire als ge geen goesting hebt” dag. Yeah right.

Allez, laat ik nog eens gaan kijken op thisdayinmusic.com. The Beatles, the Beatles, the Rolling Stones, Led Zeppelin, David Bowie, oh the Carpenters op nr. 1 in 1975 met Please Mr. Postman! A-ha iew en dan Bobby Brown arrested… welke Bobby Brown? Deze?

Voor de rest was 25 januari gelijk geen impressionante muzikale dag.

thisdayinhistory.com dan maar? ’s Werelds grootste diamant ooit gevonden? Ach ja. Er zijn ook al interessanter dingen geweest, in mijn ogen dan toch.

Laat ik het hier maar bij houden.

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?