Blog over het beste dessert/ontbijt/stukje vlees dat je ooit at en waar dat was (pagina 92, opdracht 13)

Ik moest weer eens heel lang nadenken. Tot ik bij mijn ma en Herman afgelopen weekend gezouten amandelnoten at, en we het over de salami met noten hadden die we bij Hilde aten, en die verdorie zo lekker was. Oh ja, dacht ik toen, ik weet eindelijk wat ik moet schrijven!

eiland (2)

 

In september maakten we een boottocht met mijn zus Hilde en schoonbroer Joeri, daar blogde ik toen nog over. Een heerlijke dag hadden we toen, op het water, op de “Eiland”.

’s Middags aten we wat ze noemen “een eenvoudige broodmaaltijd”, met stokbrood, een slaatje en wat broodbeleg. Waaronder salami met noten. Die hadden Hilde en Joeri meegebracht van Frankrijk, dit was hun laatste dag van een reis via Frankrijk over Brussel naar Kruibeke en dan terug naar Gent. Zalig vond ik die salami, met hazelnoten erin.

Ik dacht dat die hier niet te krijgen was, maar in het weekend hoorde ik van mijn ma dat er af en toe toch lekkere salami met noten bij de Delhaize te vinden is. We zullen eens op expeditie moeten gaan dus.

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: