10 Deel een terugblik. Wat deed je een jaar geleden op dit moment? Vijf jaar geleden? Tien? Vijftien? (pagina 92, opdracht 10)

Terugblikken, zo op het einde van het jaar, dat is altijd plezant, natuurlijk. Alleen, ik kon er gelijk niet veel mee. Mijn verbeelding wou niet aan de gang, de inspiratie kwam niet.

En dan dacht ik: ik deel een alternatieve terugblik. Ik kijk terug op een breiproject van ongeveer een jaar geleden. Een naaiproject van ongeveer 2 jaar geleden. Een haakproject van ongeveer 3 jaar geleden.

1 jaar geleden: Someone Else’s Slightly Ethereal Shawl

Ik breide een sjaal voor mijn collega Hilde.

2014-12-19 11.09.58

2 jaar geleden: Satur9 ging naar de snoepwinkel

Stoffen kopen is als snoep kopen. Als chocola eten. Een voorraad stoffen in huis hebben is rustgevend. Een grote stapel te verwerken stoffen  geeft geen opgejaagd gevoel, maar geeft rust. Het is een algemeen gekend fenomeen.

stash

3 jaar geleden: Master Bedroom Blanket

Granny squares, veel granny squares. Met af en toe een bloemetje. Een heel mooi, groot deken voor onze slaapkamer.

sprei02

#projectblogboek

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d