DSC_0820

Onlangs kocht ik mooie stofjes in de stockverkoop Nathalie Engels Het eerste verwerkte ik tot een rokje. Het tweede op mijn verwerkingslijstje was een mooie, rode stof met een figuurtje in het breisel. Beetje dun, maar heel erg mooi. Waarin ik meteen een shirtje zag. Met korte mouwen.

DSC_0814

Daarvoor gebruikte ik het Burda 7183 cardigan patroon dat ik onlangs kocht. Het voorpand knipte ik tegen de stofvouw waardoor het een gesloten voorpand werd. De lange mouwen verving ik door halflange mouwen.

DSC_0812

Simple comme bonjour, easy peasy, met de overlock en de coverlock zat dit shirtje op 2 uren in elkaar. Wel leuk na een periode met wat minder naaisels, instant gratification folks!

DSC_0810

Ketting van bij de BATjes

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?