We hadden afwasborsteltjes nodig, en bij de Ikea hadden ze er zo’n leuke. Dus wij dachten, met die terreurdreiging en dat slecht weer en al, dat gaat daar niet druk zijn. En dat was ook zo, voor een zaterdag was het niet druk in de Ikea. Maar afwasborsteltjes? Die hadden ze niet. Maar bij de Kangoeroe wel, zo dachten we, en dus reden we ook naar de Kangoeroe.

Wat hebben we daar gelachen. Daar hebben ze een collectie kerstgerief om u tegen te zeggen. Om van achterover te vallen. Om de slappe lach van te krijgen. Echt, hilarisch. Ik wil er wel eens teruggaan met het goede fototoestel, maar Meneertje Mertens nam wat foto’s met zijn telefoon, en die wil ik u niet onthouden. Kitsch, überkitsch. Zalig. Ik heb me in tijden niet zo geamuseerd.

Klik op de foto om naar het album te gaan.

kitsch

Ik heb maar één tip, allen daarheen. Ook al heb je het (zoals ik) niet echt voor kerst en kerstgerief. Je wordt er gewoon vrolijk van. (Dendermondsesteenweg in Destelbergen)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d