Zomerreces. Met misschien af en toe een berichtje. En kijk, hier is een bericht. En wat voor één: een bericht om aan te kondigen dat de lay-out van Satur9’s World volledig vernieuwd is! Wat ben ik daar blij mee!

DSC_8438

Een tijd geleden zeurde ik al een beetje tegen Meneertje Mertens, dat ik wel eens iets anders wilde. Keek ik wat rond, zag ik mooie dingen, kon ik niet beslissen. Was er een communicatiefoutje tussen ons twee en zaten we een beetje op elkaar te wachten. Tot ik gisteren vroeg of hij daar nog aan wilde aan beginnen, aan zo’n nieuwe lay-out voor mijn blog. Want ik weet: echt simpel is dat niet. Maar ja, hij wilde dat.

Surfte ik weer wat rond, vond ik iets wat ik mooi vond, en hakten we meteen de knopen door. Werd dat geïnstalleerd, en met argusogen bekeken. Lees als: Meneertje Mertens zit te blinken dat hij erin geslaagd is, zo’n compleet nieuwe lay-out installeren, in geen tijd dan nog. En ik: dat moet er nog op, en dat moet er nog op, en dat is niet goed, en wat is dat? Kan dat niet anders? Wat met die kleuren? Tot er stoom uit Meneertje Mertens zijn oren komt.

Maar, op een dag tijd komen we op een punt waar we alletwee tevree zijn. Waar het er volgens ons echt wel mooi uitziet. En kan ik hier trots aankondigen dat Satur9’s World helemaal nieuw en mooi en blink-blink is! In de komende weken zal je nog wel wat kleine dingetjes zien veranderen, maar dit is het toch wel.

Het vroegere zwart vond ik ook zeer mooi, maar deze nieuwe kleurtjes ogen fris. Je krijgt er ook wat functionaliteit bij, met de social buttons rechts bovenaan. Rechtstreeks naar mijn Facebook pagina! Naar mijn Twitter! Naar mijn Instagram! Naar mijn Pinterest! Naar het contactformulier! Zie je, de knopjes daar rechtsboven zo!

social

Me happy. Met véél dank aan mijn Meneertje Mertens!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?