Neem deel aan een project als #100happydays en doe het enkel op je blog (pagina 63 opdracht 12)

31daysphoto-300x300

Day 8 – The exposure triangle

 

Hoe doe je dat nu, die 3 elementen – shutter speed, aperture, iso – zo samenbrengen dat je een mooie foto krijgt? We hebben de lichtinval al vergeleken met het stromen van water (snelheid, hoeveelheid…), en hier wordt het trio shutter speed, aperture, iso vergeleken met iemand die probeert te bruinen in de zon.

En ondertussen experimenteer ik er lustig op los. Foto’s gemaakt aan de zee die behoorlijk meevielen, vond ik. Voor later gebruik. Ook als ik foto’s neem van mijn naaisels, experimenteer ik. En de resultaten zijn van wisselende kwaliteit. Maar dat is bewust, een mens moet het allemaal eens uitgeprobeerd hebben, niewaar.

DSC_8371

DSC_8370

DSC_8369

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?