Deel je hoogtepunten van de afgelopen week/maand (pagina 63 opdracht 14)

lepuy1

Zoals sommigen onder jullie weten, heb ik hoogtevrees. Ik weet zelfs waar ik die heb opgedaan (bovenop het mariabeeld in Le Puy), maar dat wil niet zeggen dat ik er zomaar vanaf geraak. En na een goeie dertig jaar hoogtevrees, ben ik echt wel toe aan een leven zonder.

Want dat is een belemmering, hoogtevrees hebben. Moeite hebben met trappen op en af gaan, zelfs bang zijn op een trapje van 2 treden hoog. Laat staan dat je dan eens iets spannends kan doen als paragliden of een death ride.

Dus ging ik wat opzoeken, en jezelf confronteren met je angst lijkt de beste oplossing. Doorbijten! In je broek doen en ervoor gaan! Gaan met die banaan!

Dus, vorige week hebben we een vakantie geboekt in Normandië, waar een locatie is waar je kan bungeejumpen, de Viaduc de la Souleuvre, bekend bij alle bungeejumpers. In juli gaan we erheen. Als iemand in de buurt nog een avontuurlijk parcours weet, waar je een death ride kan doen, laat maar weten in de commentaren!

Viaduc_de_la_Souleuvre_1

 

(foto geleend bij Wikipedia)

Zie je mij daar al staan, zo helemaal daarboven, in een veiligheidsharnas, klaar om te springen? Ik wel! Ik ga dat echt doen! Het leven is één en al uitdagingen, en deze uitdaging met mezelf ga ik graag aan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Er is niks van aan hoor. Ik had alleen geen benul wat ik moest noemen als hoogtepunt van de afgelopen week, maand, whatever, dus ik dacht, laat ik eens een verhaaltje verzinnen.)

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?