Hou een week lang bij wat je eet / draagt / leest, eventueel met foto’s (pagina 63 opdracht 10)

WP_20150510_10_30_18_Raw

Mijn idee was om een week lang mijn outfit te bloggen, maar dat lukte niet. Ik werd ziek, begon nog overmoedig met een eerste stel foto’s, en die leken nergens naar. De volgende outfit vergat ik, en toen gaf ik het maar op. Foto’s van wat ik eet, daar had ik geen zin in. Een week lang bijhouden wat ik lees, dat leek me behoorlijk saai, want dat kon gewoon een week lang hetzelfde boek zijn. Maar dat draaide anders uit. Doordat ik ziek was, heb ik behoorlijk wat afgelezen. Niet echt goed als je hoofdpijn hebt, maar wat moet je nu eenmaal als je niet kan slapen.

WP_20150510_10_31_20_Raw

In het begin van de week was ik bezig in Congo van Michael Crichton, en dat heb ik in de loop van de week uitgelezen. Wat een boek. Zoals de meeste boeken van Michael Crichton eigenlijk. Spannend, heel goed geschreven, heel informerend, heel entertainend. Je kent Michael Crichton misschien wel, van Jurassic Park en van de aftiteling van ER. Maar de mens heeft nog veel fantastische boeken geschreven, en als je van hem nog niets gelezen hebt, schiet je naar de bibliotheek/winkel/webwinkel en begin er maar aan. Gelijk welk boek. Congo resoneerde bij mij nog net iets meer door de Belgische connectie.

WP_20150510_10_32_11_Raw

Daarna begon ik in The Black Dahlia van James Ellroy, maar daar ben ik niet ver in geraakt, te moeilijk, ik begreep er niets van. Misschien beter eens in het Nederlands proberen. Iemand dit boek al gelezen? De moeite waard om te zoeken in het Nederlands?

WP_20150510_10_30_35_Raw

Dan maar overgeschakeld naar iets makkelijkers, Deliver Us from Evil van David Baldacci. Ook spannend, ook goed geschreven, maar toch, als je net Crichton gelezen hebt, valt dit wat licht uit. Desalniettemin: goed, spannend boek.

WP_20150510_10_34_47_Raw

Waarna ik begon in Noodkreet in een fles van Jussi Adler-Olson, onder het motto: een Scandinavische literaire thriller kan niet slecht zijn. Ik zit nog niet ver, dus ik kan nog niet oordelen.

Zo was dat toch nog niet al te saai, die week van mij in boeken.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: