DSC_6028

Vorige week legde ik een stofje en het patroontje Kwik Sew 3354 klaar, de twee waren al lang voorbestemd. Gisteren viel dan mijn frank dat het eigenlijk wel heel toepasselijk was voor valentijn: een onderjurkje zou ik maken.

Op vrijdag kwam er niet veel van eraan te werken wegens een tripje naar ’t stad en in de namiddag een bezoekje van Janna en Florian, dus op valentijnsdag zelf stak ik het jurkje in elkaar.

Ik maakte dit onderjurkje al eens eerder, en mijn conclusie was toen dat ik het een maatje kleiner moest maken.

Wat ik deze keer dus deed, en nu zit het perfect. Bij Veritas kocht ik rekbare kant, en deze keer slaagde ik er ook in om dit netjes en zonder malheuren te verwerken.

DSC_5971

Het patroon zegt om aan de zoom onderaan ook kant te zetten. Bij het vorige jurkje ging dat omkrullen, waardoor ik nu opteerde voor een gewone zoom. Die ik dan ook kon afwerken met het nieuwe machien, en hoe die zoom eruit ziet, ook daar word ik helemaal vrolijk van.

DSC_5994

Helemaal blij met het afgewerkte resultaat, met een colliertje van BAT en een bloemetje van mijn valentijnsboeket 🙂

DSC_6021

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?