Deel wat je deze week hebt geleerd (pagina 63 opdracht 1)

Ze wisselen af, de “opdrachten” (het zijn meer ideeën, uiteraard, tips, inspiratie), dingen waar ik iets mee heb en waarvan ik meteen weet wat ik ermee ga doen, en dan de opdrachten die me weinig tot niets zeggen, waardoor de blogposts bewaard blijven als concept en er verder niet veel mee gebeurt. Tot ik me er al zuchtend aan zet, omdat ik wel wil dat het wat vooruit gaat. Deze was er zo eentje.

Wat heb ik deze week geleerd. Euhm. Ik heb een tijd gehad dat ik niet veel leerde, of toch niet bewust. Tot ik vorig jaar naar de 2 lessen ging die ik bij de aanschaf van mijn naaimachine kreeg, en toen had ik opeens dat zalig euforische gevoel dat ik zoveel bijgeleerd had!

Dat gevoel heb ik sindsdien niet meer zo uitgesproken gehad, ondanks het feit dat ik, wellicht zelfs elke dag, nog steeds bijleer. Zoals ik de laatste tijd wel veel bijleer over stoffen en hoe ze zich gedragen als ze verwerkt worden. Zoals ik bijleerde dat die 3 Ibuprofens die ik van Milan pikte, best wel hielpen tegen het mottige gevoel dat ik de laatste dagen meesleep (hoofdpijn, keelpijn, snotneus). En zo leer ik nog altijd bij. Hoewel ik me daar niet altijd bewust van ben.

Zo leerde ik de laatste weken al veel bij over werken met deze machine, maar zit ik wel te wachten op de les die nog volgt op 12 maart.

nieuw

Binnenkort raap ik echt al mijn moed bij elkaar, schrijf ik me in bij BoHo, en ga ik elke vrijdagvoormiddag twee uurtjes veel nieuwe dingen leren. Beloofd.

(*) Lessons in Love: omdat het valentijn is vandaag, voila.

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

2 reacties

  1. Je hebt gelijk, compleet onwetend naar zo’n les gaan, heeft eigenlijk weinig zin.
    Ik zal, na de ervaringen die ik nu opdoe, en na de les van 12 maart, eens mijn bevindingen over deze coverlock delen in een verslag, zo zal je er dan ook wat meer mee zijn om te oordelen.

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: