Kelly deelde de doodgewone dingen waar ze blij van wordt, en dat idee ging het hele blogland rond. Ik maakte een conceptje waar ik tussen soep en patatten en werk en slapen af en toe iets bijschreef. Ik kom een beetje later dus, maar toch nog: een lijstje van doodgewone dingen waar ik blij van word.

  • gaan slapen
  • bij uitbreiding: flanellen lakens
  • van opstaan word ik niet zo blij, van ontbijten daarentegen, daarvan wel
  • als iets lukt met de naaimachine
  • mogen verder lezen in een goed boek
  • ons eigen huis binnenkomen en de geur daarvan opsnuiven
  • Pim’s cakes (of de goedkope versie daarvan)
  • in een stoffenwinkel rondlopen
  • dat moment tijdens een concert waarop alle kopjes gelijk meeschudden
  • voor je neus een bus zien wegrijden, maar een minuut later de volgende al kunnen opstappen

 

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?