2014-12-19 11.09.58

Het is kerst en het thema is: we maken iets voor iemand anders 🙂

Ik vind dat wel tof om doen, iets maken voor iemand anders. Want ik kan niet blijven dekens en sjaals produceren voor mezelf.

Collega Hilde vond mijn slightly ethereal shawl heel mooi en zacht en lekker warm, en ik stelde voor er eentje voor haar te maken. Zij kocht het materiaal, ik breide. Ze koos de blue lagoon kleur van de Drops Fabel wol, en ik breide de vijf bollen wol gezwind op.

80 steken, naalddikte 7 waar normaal 3 goed zou zijn, dus heel los. Het gaat snel vooruit, en de sjaal wordt heel lang. Ik maak er een oneindige cirkel van, en zo kan je hem 3 tot 4 keer rond je nek slaan. Of een deel boven je hoofd trekken.

Nog net voor de kerstvakantie was de sjaal klaar, en zo kon ze lekker warm de kerstperiode in.

Bijgaande foto’s zijn gemaakt door Hilde.

2014-12-19 11.12.12

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?