WP_003422

Work in progress. Een kleedje, een deken, een sjaal. Naaien, haken, breien. Lang leve de diversiteit! En ondertussen is de ruzie met mijn tweelingnaald bijgelegd. Je vindt alles op het internet hè, je moet het alleen zien te vinden. Op een naaigroepje op Facebook zag ik een tip voor het inrijgen van de draden voor een tweelingnaald, en toen vond ik miraculeus een link op de site van Brother met uitleg over het inrijgen van een tweelingnaald. Dat ik dat die niet eerder vond!

Een beetje kunnen naaien heeft zo zijn voordelen. Milan zijn zakje voor zijn telefoon, met zogenaamde lifetime warranty, hing half uit elkaar. Waar je anders meteen een nieuw zakje zou kopen (mja, lifetime warranty) heb ik het eens onder de naaimachine gestoken en kijk, hij kan weer wat verder. Hoera!

WP_003425

Verwante Berichten:

  • Geen verwante berichten

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: