i. heeft een zot idee, en ik ben altijd te vinden voor zotte ideeën.

Het zotte idee heeft te maken met het boek dat Kelly Deriemaeker schreef, Het blogboek. Een boek over bloggen (tiens), over hoe daar meer (plezier) uithalen. En nog veel meer. Ik geef toe, ik heb het boek nog niet gelezen. Ik koop geen papieren boeken meer, ik zou eens moeten kijken of dat als e-book verschenen is.

blogboek

i. heeft daar dus een blogproject rond gebakken: in het boek staan namelijk lijstjes, lijstjes vol inspiratie, ideeën voor blogposts en zo. Het komt erop neer dat er 120 ideeën voor blogposts in dat boek staan. En dat i. die dus allemaal gaat doen, de komende dagenwekenjaren. En wie goesting heeft, doet mee.

Dat treft, want ik hou van lijstjes. Dat treft, want ik hou van zotte ideeën. Ik doe dus mee. En ik denk, eigenlijk, dat ik het boek niet ga lezen tot dit project achter de rug is. Want: ik heb géén idéé wat er allemaal in die lijstjes staat. En eigenlijk is dat wel spannend, toch? Gewoon zien wat er op me afkomt. Spannend.

Dus, ik doe mee. Laat maar komen, i.!

Verwante Berichten:

Misschien lees je dit ook graag:

Zeg het eens?

%d bloggers liken dit: